Sabri KÜTÜKÇÜ - Şehitkamil İlçe Müftüsü

Anasayfa » Ş.Karahisar' lı Müftülerimiz » Sabri KÜTÜKÇÜ - Şehitkamil İlçe Müftüsü

Sabri KÜTÜKÇÜ - Şehitkamil İlçe Müftüsü

"Ş.Karahisar' lı Müftülerimiz" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
Sabri

1966 yılında Giresun’un Şebinkarahisar İlçesi’nde doğdu. İlkokulu köyünde, lise tahsilini Giresun İmam Hatip Lisesi’nde 1984 yılında tamamladı.1985 yılında Ordu ili Aybastı ilçesi Hisarcık Köyüne İmam - Hatip olarak atandı.

1985 yılında başladığı Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1990 yılında tamamladı. Aynı yıl, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Selçuk Eğitim Merkezine kaydoldu. Öğrencilik döneminde Konya Merkez’de İmam Hatip olarak çalıştı.1993 yılının ağustos ayında İhtisas eğitimini tamamladı.

21 Aralık 1993 tarihinde Diyarbakır Hani İlçesi’ne Müftü olarak atandı.1995 yılında vatani görevini tamamlamak üzere askere gitti. Asker dönüşü sırasıyla Ordu-Mesudiye, Ordu-Kabadüz, Samsun-Yakakent, Mersin-Silifke, Mersin-Toroslar ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

Halen 09.09.2011 tarihinde göreve başladığı Şehitkamil İlçe Müftülüğü görevine devam etmekte olan Sabri KÜTÜKÇÜ; evli ve dört çocuk babasıdır.

Tür : Diğer Tarih : 17.06.2010