ŞAHİNLER KÖYÜNDE ÖRNEK UYGULAMA..

HABERLER » ŞAHİNLER KÖYÜNDE ÖRNEK UYGULAMA..

ŞAHİNLER KÖYÜNDE ÖRNEK UYGULAMA..

"HABERLER" için, toplam 1 sonuç arasından 1 - 1 arası sonuçlar
ŞAHİNLER

İlçemiz Şahinler Köyü sakinleri Köy Muhtarlığı ve Derneğinin öncülüğünde 11/08/2013 Pazar Günü ilçemize örnek teşkil edecek bir uygulamaya imaza attı.

Her yıl yaz aylarında yapılarak geleneksel hale gelen köy şenlikleri Şahinler Köyünde Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile ilahilerle kasidelerle ; tüm köylerimize örnek teşkil edecek bir şekilde icra edildi.

İlçe Müftümüz Adem YILDIZ'ın da katıldığı programa İlçemiz Belediye Başkanı Şahin YILANCI, siyasi parti temsilcileri, çevre köylerden gelen misafirler ve şahinler köyü sakinleri katıldılar.

İlçe Müftümüz Adem YILDIZ konuşmasında Şahinler Köyünde yapılan bu etkinliğin tüm köylerimize örnek teşkil edeceğini vurgulayarak bu programın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek önümüzdeki yıl aynı şekilde buluşmayı temenni etti.

Program topluca kılınan Öğlen Namazına müteakip verilen ikramlarla devam etti.

Tür : Diğer Tarih : 09.09.2013